Fertilovit® - pitanja i odgovori

Najčešće postavljana pitanja

Pitanja i odgovori Ukoliko i vi imate neko pitanje možete nam ga postavti na stranici kontakt

KAKO DELUJE FERTILOVIT®?

Fertilovit® sadrži specifičnu kombinaciju vitamina i drugih važnih mikronutritijenata koji doprinose zaštiti spermatozoida i jajnih ćelija od oksidativnog stresa. Pored toga, svaki proizvod sadrži kompletan spekar mikronutritijenata, koji pomažu zdrav razvoj spermatozoida i jajnih ćelija. Različite formulacije su napravljene za zadovoljenje različitih potreba.

Fertilovit® Mplus podržava razvoj spermatozoida i štiti ih od oksidativnog stresa. Fertilovit® F 35plus je napravljen da zadovolji potrebe žena preko 35 godina u periodu pre začeća. Fertilovit® FTHY odgovorara specifičnim zahtevima žena sa autoimunim tireoiditisom (npr. Hašimoto) koje planiraju trudnoću. Fertilovit® Fendo je napravljen za žene sa endometriozom.

JA VEĆ UZIMAM DRUGE VITAMINE – DA LI TREBA TO DA PROMENIM?

Formule mikronutritijenata se znatno razlikuju. Doze i kombinacije su vrlo važne, a pogrešne doze(previše visoke ili previše niske) ili različite kombinacije mogu biti neefikasne ili čak mogu imati negativan efekat.

Formule mikronutritijenata Fertilovit® su specijalno napravljene za muškarce i žene koji planiraju trudnoću. Oni su jedini proizvod na tržištu za ovu namenu koji imaju vitamin C sa produženim dejstvom što obezbeđuje 24-časovnu zaštitu od oksidativnog stresa.

KOME JE NAMENJEN FERTILOVIT®?

Fertilovit® Mplus je namenjen svim muškarcima koji žele da imaju potpunu nutritivnu podršku za zdravu spermatogenezu i plodnost.

Fertilovit® F35plus dijetetski proizvod -hrana za posebnu medicinsku namenunamenjen je ženama preko 35 godina koje žele da ostanu u drugom stanju i koji zadovoljava sve potrebe tela za folnom kiselinom, gvožđem, B-vitaminima i važnim antioksidansima. Oni pripremaju telo za zdravo začeće i trudnoću.

Fertilovit® FTHY odgovara specifičnim zahtevima žena sa autoimunim tireoiditisom (npr. Hašimoto) koje planiraju trudnoću. Fertilovit® Fendo je napravljen za žene sa endometriozom.

KOLIKO DUGO BIH TREBAO/LA DA UZIMAM FERTILOVIT®?

Za kompletan razvoj sperme potrebno je od 74-78 dana, a žene bi trebale da budu sigurne da nemaju manjak ključnih mikronutritijenata u njihovoj ishrani pre začeća. Stoga, mi preporučujemo da Fertilovit® uzimate najmanje 3 meseca pre začeća.

DA LI FERTILOVIT® IMA NEKIH NEŽELJENIH EFEKATA?

Proizvodi se podnose jako dobro. Ipak, ukoliko imate alergiju ili ste preosetljivi na neki od sastojaka, nije preporučljivo da uzimate proizvode Fertilovit®. Preporučujemo da se konsultujete sa Vašim doktorom ukoliko patite od bilo kakvog medicinskog poremećaja.

DA LI SU MI POTREBNA NEKA DODATNA SAZNANJA TOKOM UZIMANJA FERTILOVITA®?

Fertilovit® dijetetski proizvodi su hranaza posebnu medicinsku namenu. Oni ne zamenjuju zdrav životni stil i balansiranu ishranu.Molimo Vas da držite Fertilovit® dalje od domašaja dece. Molim Vas, pridržavajte se preporučenih doza. U slučajevima prekoračenja preporučenih doza, primećeni su štetni efekti za neke od sastojaka.

Da li mogu da uzimam FERTILOVIT® F 35plus ako sam mlađa od 35 godina?

Ukoliko imate manje od 35 godina, nije još neophodno da kao suplement uzimate koenzim Q10.Žene ispod 35 godina obično nemaju manjak ovog mikronutritijenta. U tom slučaju dodatne količine koenzima Q10 neće doneti dodatne koristi.

DA LI MOGU DA UZIMAM FERTILOVIT® F 35plus KADA SAM U DRUGOM STANJU?

Fertilovit® F 35plus je napravljen da pripremi telo žene za zdravo začeće, ali takođe i da podrži razvoj embriona u ranim fazama trudnoće.

Međutim, čim utvrdite da ste trudni, preporučljivo je da uzimate specifične suplemente za trudnoću. Bebi koja raste su potrebni određeni minerali kao što je gvožđe, a od 20 gestacijske nedelje trudnoće bebi su potrebni suplementi koji imaju omega-3-masne-kiseline.

DA LI MOGU DA UZIMAM FERTILOVIT® FTHY U TOKU TRUDNOĆE?

Fertilovit® FTHY je napravljen da ispunjava dijetetske zahteve žena sa autoimunim tireoiditisom i pogodan je takođe u periodu nakon Vaše trudnoće. Formula bez joda omogućava snabdevanje tela sa važnim mikronutritijentima i dodatnim količinama selena koji doprinose normalnoj funkciji tiroidne žlezde. Ipak, tokom trudnoće, beba koja se razvija zahteva dodatne količine joda. Tako da u tom periodu preporučujemo da pređete na normalne suplemente koji u sebi sadrže jod.

Briga o zdravlju
od samog početka


Mnogi ljudi nisu svesni činjenica
da briga o zdravlju počinje mnogo
pre začeća. Mnogi eskperti
preporučuju okretanje zdravom
načinu života i adekvatan unos
važnih vitamina, minerala
i ostalih mikronutritijenata.
To je vrlo važno za pravilan
razvoj spermatozoida i
jajnih ćelija, a kasnije
i za bebu.

šta predstavljaju
Fertilovit® preparati

Fertilovit® preparati
predstavljaju idealne
proizvode za muškarce
i žene koji planiraju
trudnoću.

Oni obezbeđuju
optimalne količine
folne kiseline,
antioksidanata,
vitamina, minerala,
i ostalih
mikronutritijenata.

Novosti
Pratite naše objave

Anketa udruženja "Šansa za roditeljstvo" koju je podržao Fertilovit
11.03.2018.

Anketa udruženja "Šansa za roditeljstvo" koju je podržao Fertilovit

detaljnije
Kongres "Novosti u humanoj reprodukciji"
18.10.2017.

Kongres "Novosti u humanoj reprodukciji"

detaljnije
Kongres urologa
21.04.2017.

Kongres urologa

detaljnije